Annechien Steenhuizen Ziek

Annechien Steenhuizen Ziek:- Annechien Steenhuizen is ziek. De presentatrice van Achtuurjournaal, Annechien Steenhuizen, krijgt kritiek van de nieuwsmedia. Ze werd op de grond ter dood gebracht omdat men dacht dat een galajurk haar er mollig uit zou laten zien.

Annechien Steenhuizen Ziek
Annechien Steenhuizen Ziek

Annechien is sinds 2013 een van de twee vaste presentatoren van het Achtuurjournaal bij de NOS. Als ze op de show verschijnt, is ze altijd gekleed in een powersuit met hoge hakken, ondanks dat deze schoenen beduidend comfortabeler zijn dan ze lijken zijn.

Haar truc is dat ze prachtige Feraggio-hakken draagt ​​als ze op het programma staat. Kussens bevinden zich aan de voorkant van de inlegzolen van deze schoenen. Ik heb ze waarschijnlijk hooguit een uur aan. Ze wekken de indruk vrij hoog te zijn, wat indruk maakt op sommige mensen, maar ze zijn erg comfortabel.

“Zeker iets injecteren”, adviseert Bridget Maasland over het gebruik van Botox. Annechien stelt dat er geen schriftelijk beleid is over het feit dat ze het nieuws mag uitzenden terwijl ze sneakers draagt, ondanks het feit dat de NOS haar dat wel laat doen.

“Ik beslis wat ik naar het Achtuurjournaal draag op basis van hoe ik me voel en in overleg met mijn styliste, Hanna Suurland. Ik ben er dol op als mensen kleding dragen die zelfvertrouwen en zwier uitstraalt. (…) Als ik de nieuws, ik moet mijn meest serieuze zelf zijn, en het nieuws komt altijd op de eerste plaats. “Natuurlijk, de aandacht niet afleiden”, adviseert Annechien.

En hoewel veel tv-presentatoren ervoor kiezen om hier en daar foto’s te maken, houdt Annechien het liever zo natuurlijk mogelijk en zegt: “Ik zal nooit botox in een rimpel laten injecteren.” De lachlijnen beginnen te verschijnen, maar ik vind ze helemaal niet erg.

In 2013, toen Annechien Steenhuizen om acht uur voor het eerst het NOS Journaal presenteerde, schreef Patty Brard in een column dat ze dat toch niet ging doen omdat Annechien Steenhuizen het toch niet ging doen. Annechien grinnikt terwijl ze lacht. Ze mag dan wel dagelijks de Nederlandse huiskamers betreden, onberispelijk gekleed, maar ze onderwerpt zich op geen enkele manier aan het gezag van de wet over haar leven.

Annechien Steenhuizen Ziek

Tijdens de live-uitzendingen over de Provinciale Statenverkiezingen nemen Annechien Steenhuizen en Winfried Baijens de plaats in van Rob Trip. Op maandag maakte Trip bekend dat bij hem prostaatkanker was vastgesteld.Op dinsdag 19 maart geeft Steenhuizen het NOS Slotdebat en op woensdag 20 maart bespreekt Baijens de NOS Resultatenavond. Beide presentaties vinden plaats in maart.

Trip, presentator van het NOS Journaal, NOS Met het Oog Op Morgen en Gesprek met de minister-president, wordt momenteel behandeld voor de aandoening en heeft aangegeven als gevolg van dit besluit de komende tijd niet aan het werk te gaan.Er is geen indicatie wanneer hij weer te zien en te horen zal zijn op televisie en radio.

Paulus houdt vast aan deze opvatting. Hij vindt de avondoutfit die Annechien draagt ​​te wijd voor haar.
Dit kledingstuk bevat aan beide kanten een flinke hoeveelheid stof en dat is nog maar het begin. Dit geeft de indruk dat ze aanzienlijk zwaarder is dan ze in werkelijkheid is. Het silhouet ziet er echter slecht uit, zelfs met de riem om.

“Ik vond het een heel mooie reis, maar tegelijkertijd best heftig. Zeker gezien wat we hebben meegemaakt met de soldaten in uniform die we onderweg tegenkwamen”, zegt Annechien in de Avrobode.

De presentator merkt op dat de regeringsfunctionarissen in Afrika notoir krom zijn en een aantal echt bizarre eisen stellen. “Ze smeekten constant om geld of vroegen om ‘een klein geschenk’, en toen wierpen ze een blik op mij, de enige vrouw op de bijeenkomst, en knikten met hun hoofd.”

Maar daar stopten de problemen niet. Ook bij de controlepost die van Mauritanië naar Senegal leidde, wekten de douanebeambten niet de indruk bijzonder gastvrij te zijn. “Iedereen van de vijandige bezoekers was gewapend met een kalasjnikov. Steenhuizen komt tot de conclusie dat het “alles bij elkaar een geweldige reis was.”

De galajurk die Annechien in 2019 droeg bij de première van de documentaire Galapagos: Hope for the Future dient als basis voor de evaluatie. U kunt er een foto van zien door op deze link te klikken.
Paul beschouwt het als een authentiek drama.

Volgens hem maakt Annechiens avondkleding haar te dik. “Om te beginnen zijn de zijkanten van het lijfje vol met een overmatige hoeveelheid stof. Hierdoor lijkt ze aanzienlijk zwaarder dan ze in werkelijkheid is. Ook al zit er een riem om de taille, de vorm van het kledingstuk gaat helemaal mis.

Volgens Paul is het feit dat je de cups op haar voorkant kunt zien een ander uiterst onaangenaam detail. Het is ongepast voor u om de kopjes te bekijken. Hij beweert dat alles op dit moment veel te duidelijk is. “Bovendien is de lengte van de rok ongepast. Hierdoor zakt hij niet soepel af.
De couturier gelooft

Dat Annechien de plank volledig mis slaat in haar analyse van de situatie. Het spijt me, maar wat je droomjurk had moeten zijn, bleek in plaats daarvan een complete nachtmerrie te zijn. Je wilt niet dat je couture er zo uitziet!

Volgens Paul is het zeer gênant dat ze de cups op haar buik heeft. Het lijkt niet alsof er bekers aanwezig zijn. Volgens hem: “Het is nu allemaal veel te duidelijk geworden.” Een ander probleem is dat de lengte van de rok ongepast is. Als direct gevolg hiervan is de afdaling niet glad.

Annechien Steenhuizen Ziek
Annechien Steenhuizen Ziek

Volgens de couturier heeft Annechien geen idee waar ze voor gaan. Deze outfit moest een droom zijn, maar in plaats daarvan werd het een nachtmerrie voor de drager.Last but not least is Paul ontevreden over Annechiens gebrek aan inspanning als het gaat om de stijl van haar haar. Toen ze in het verleden in de media verscheen, heeft ze altijd dit specifieke kapsel gehad.