μαρία σολωμού ηλικία

μαρία σολωμού ηλικία;- Με καταγωγή από την Αθήνα, η Μαρία Σολωμού (γεννημένη 1 Οκτωβρίου 1974) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Έγινε γνωστή ως αποτέλεσμα των εμφανίσεών της στις τηλεοπτικές εκπομπές Mega Channel Breathing Distance (2003–2004) και Singles (2004–2005).

Μέσω του Instagram, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ξεκαρδιστικό μήνυμα σχετικά με την ηλικία της, ανακοινώνοντας ότι φέτος θα γίνει 32 ετών! Ωστόσο, είναι 46 ετών, γεγονός που δεν φαίνεται να ισχύει δεδομένης της δικής της υπέροχης σχέσης με τον χρόνο (την οποία και η ίδια παραδειγματίζει).

μαρία σολωμού ηλικία
μαρία σολωμού ηλικία

Σου εύχομαι χαρούμενα γενέθλια!!! Ευχαριστώ πολύ για όλες τις ευχές σας, καθώς και όλους τους φίλους μου που ήρθαν να γιορτάσουν μαζί μου. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου!!! Εχεις δίκιο! ” Στη φωτογραφία κουβαλάει την τούρτα των γενεθλίων της, η οποία έχει μια χαρακτηριστική λεζάντα που την περιγράφει καλά.

Μεταξύ άλλων έργων, έχει συνεργαστεί με τη Ζωή Λάσκαρη στο Θέατρο Αθηναΐδα και με τη Μίνα Αδαμάκη ως σκηνοθέτη στην παράσταση Το Μπάνιο. Η πρόσφατη θεατρική του εμφάνιση ήταν στο έργο του Χάρολντ Πίντερ Προδοσία, στο οποίο συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Αντώνη Καρυστινό και τον Νίκο Νίκα τη σεζόν 2008-2009.

Σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο Deree, όπου σπούδασε οικονομικά. Ένα σύντομο χρονικό διάστημα εργάστηκε ως αεροσυνοδός και μετά συνέχισε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή Βασίλη Διαμαντόπουλου, «Ίασμος». Η Μαρία Σολωμού είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια που γεννήθηκε στην Αθήνα.

Η ίδια έχει κάνει υπογραφή τα φουντωτά μαλλιά της, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν της άρεσε πολύ ως νεαρή. Αλλά τι άλλο δεν ξέρατε για αυτήν και ποια είναι τα κυριότερα σημεία του βιογραφικού και των προσόντων της; Πάμε να τα δούμε:

μαρία σολωμού ηλικία
μαρία σολωμού ηλικία

Η Μαρία Σολωμού γεννήθηκε την πρώτη μέρα της ζωής της το 1974, κάνοντάς την 46 χρονών την εποχή που γραφόταν το άρθρο. Παρά το μικρό ανάστημά της (1,67 μ.), δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το βάρος της, λόγω της φυσικής της λεπτής δομής. Τότε η Μαρία Σολωμού είναι μια ηθοποιός με πολλές δυνατότητες που είναι και μια πολύ δραστήρια κυρία.

Τα οικονομικά του Spoudase διδάσκονται σε αμερικανικό πανεπιστήμιο. Εργάστηκε ως αεροσυνοδός για ένα σύντομο χρονικό διάστημα πριν εγγραφεί στη Δραματική Σχολή της Νέας Υόρκης. Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και σκηνικές παραγωγές.

Δεν είναι μόνο μια γνωστή και έμπειρη ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου, αλλά είναι και μια από τις πιο σέξι κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης, σύμφωνα με αρκετούς κριτικούς.

εξαιρετικά ελκυστικό και εντυπωσιακό, με πραγματικά ξεχωριστό σχέδιο που αναμφίβολα θα τραβήξει την προσοχή σας. Απαιτεί να τη βλέπεις ξανά και ξανά, να την ακούς και κυρίως να την εκτιμάς γι’ αυτό που είναι. Με τον Πάνο Μουζουράκη είχε τότε μακροχρόνια σχέση. Οι πρόγονοί της είναι από τους πιο περιζήτητους στο διαδίκτυο.

μαρία σολωμού ηλικία
μαρία σολωμού ηλικία